=P

Ja vad ska man saga...
I gar, den 23/6 skrev jag en insandare till City tidningen. Jag vet inte om nagot kommer handa eller om nagon kommer kontakta City, men det handlade om hur jag o vincent blivit behandlade av hyresvardar etc. Inlagget vart fint i tidningen o jag har sparat ett utklipp av det. City sjalva hade lagt till att om nagon hade en lagenhet at hyra ut eller pa nagot vid kunde hjalpa mig sa kunde de kontakta redaktionen.
Idag mailade jag Ida Fjallman pa Heimstaden, som artikeln handlade om och skrev att hon borde lasa tidningen, jag t.o.m. lankade till den, skrev vilket datum det va o vilken sida, sa hon kan kolla arkivet, och papekade att lasningen kunde vara intressant for henne sa det handlade om henne. Vi far la se om hon svarar pa det om ens laser inlagget.

Forutom det, sa ar allt som vanligt. Vi har varit ute idag, pa lang promenad, sa kroppen varker en del. Vi gick lite i olika affarer med Mane o mamma. Det va trevligt, o vincent va sa duktig sa. Han somnade pa en gang, 17.30 nar vi kom hem, han vart mega trott den lille =)

Magen kanns spand och ja funderar pa nar bebisen kommer, den kan ju komma typ nar som helst nu ju. Lite skrammande typ, fast roligt ocksa saklart, men jag e radd for att foda, for ja vet de gor ont som fan =/

Ahja, sitter just nu o bara slappar. Har fyllt i lite papper som jag ska skicka ivag pa mandag, och aven ansokt om lagenheter.

Heimstaden i ett notskal, eller?

Javla skit alltsa, nu har jag mailat en pa Heimstaden fram o tillbaka, o hon e inte lite frack va?
Forst skriver hon att dom prioriterar inte sadana som mig. Va fan, jag e val inte mindre vard eller mindre manniska an nagon annan? Hon har lovat flera ganger att titta pa mitt arende, men skiter i det totalt.
Nar jag mailat igen, sager hon att jag kan inte ga fore i kon, o da papekade jag att dar ar andra som knappt vart sokande lange alls som far lagenhet hur snabbt som helst, ja da erkanner hon att dom gor undantag! Da menar ja pa, vilka ar dessa undantagen, varfor gor de inget undantag till mig som ar i akut behov av en lagenhet? Na da skriver hon att de inte gor undantag for sokande.. Men det va ju det hon skrev innan " ja vi gor ibland undantag for dom som varit aktivt sokande under en kort period"... ehh... vem forsoker hon lura? Jag ar inte dum!
Har hon nagot emot mig kan hon fan saga det rakt ut, men att skita i mig totalt o strunta i mina intresseanmalningar som hon gor ar fan ta mig fel!
Jag har en som kan borga, jag har garanterad hyra betald o allt, men nej da.. dom prioriterar inte sadana som mig..... Snacka om att man kanner sig nedtryckt!
Ja jag ar inte den som ar den, utan jag skrev om detta till City tidningen i Malmo, jag hoppas dom publiserar det ossa, for jag tycker alla ska veta hur jag o vinc blivit behandlade sedan vi kom till sverige, efter allt vi kampat for o fortfarande kampar for!

Sola och bada =)

Idag har vi varit pa stranden, Simone va med oss =)
Vincent fick sina forsta badbyxor, han e for sot i dom! Han vart sa duktig, lekte i sanden, plockade sten, badade lite, at glass!








Soligt ^^

Idag ar det soligt vader, sa harligt!
Vincent, jag och Mane satt pa balkongen och solade oss lite, det va sa skont =)
Just nu sitter vincent i mitt kna o ater klubba. Han vart sa trott efter solandet att han nastan somnade framfor tv'n nar vi gick in, haha =)

I morgon ska Mane ha vincent over natten, det kommer han tycka ar roligt, han alskar Mane.

Jag har val inte mer att skriva egentligen. Betalade MKB sa jag kunde soka lagenheter dar ossa, kanns bra att ha det gjort, sa nu far vi hoppas pa det basta har. Behover lite tur nu, innan bebisen kommer. ^^

Ha de bra, nu ska vi chill'a

RSS 2.0