Hoppas kan man i alla fall

Ja de enda ja gör nu e att vänta. Denna dryga väntan. På mitt NI nummer och sedan ska jag på onsdag på möte ang. hus, sedan få man ju se hur lång den väntan är att få ett hus osså att hyra. Det kanske tar mega lång tid? Jag hoppas inte det för jag vill flytta nu, för detta börkar bli för jävla jobbigt att bo så här.
Sedan hoppas jag också att jag får tillräckligt med pengar o allt.
När jag väl flyttar har jag redan tänkt ut hur jag vill måla o tapetsera i mitt eget hem, det kommer bli kul. Roligast ska ju bli att göra Vincents eget rum. Där ska de målas djur och sådant, kul ^^
Men som sagt, hoppas och en jävla massa dryg väntan... ahhhrrr!
Behöver det nu. Sitter här helt utan pengar och ingen ting och stör mig på precis allt. Ska bli himla skönt o få laga riktig svensk mat, o slippa all denna dryga färdigköpta mat som smakar precis likadant hela tiden. Äter dåligt nu pga. det, för jag har tröttnatt på det helt enkelt. Vill ha stuvade makaroner o köttbullar tex. Eller spagetti köttfärsås, eller potatis och korvstroganoff.. Hemmagjort...mmm!

Ahja, inge mer o säga.
Håll tummarna för mig för det behöver jag. Jag behöver något bra i mitt liv för en gångs skull så man kan slå sig till ro!

Ja vad ska jag säga...

Varför ska allt vara så svårt?
Varför ska det vara så svårt att släppa taget om något man redan har, väl medveten om att det är inget bra, bara för att man är så rädd för vad framtiden har att ge och allt nytt som inleds?

Ja jag vill åka hem. Det funkar inte här. Vi bråkar hela tiden, och jag mår helt enkelt inte bra, men jag har också svårt att släppa taget, jag vet inte varför. Att vara start i detta är svårt, men jag försöker mitt bästa. Men jag antar att jag är rädd att jag kommer ångra mig? Jag är rädd för hur allt kommer att vara om jag åker hem?
Det är så mycket som spelar in, och jag har svårt att sova mycket pga detta.

Ja jag vet inte vad jag ska skriva. Sitter o tänker hela tiden!
Jag vill hem, men jag är rädd helt enkelt.

Simple as that!

Ja usch, hur mycket ska man orka?

Ja, hur mycket ska man orka egentligen?
I fredes fick jag missfall, i lördes hade jag ont o mådde dåligt rent allmänt o vincent va trött o gnällig, och på söndagen va han sjuk hela dagen, så han fick va i min famn hela tiden, på måndagen hade han diarre' och på tisdagen vart jag sjuk med kräkningar och diarre' redan tidigt på morgon o hela dagen, o vinc va trött o hängig, o en kille som gnäller på mig att jag inte varit på nedanvåningen o lekt med vinc. Men va fan, jag kunde ju inte ens sitta upp!
idag mår jag bra, har ätit frukost, och vinc åt gröt idag. Vi ska till docktorn o se om han kan få sin vaccination, inte säkert de ger honom den då han varit sjuk.
Ja vilka dagar alltså.
Pallar inte. O nerstämd är man, o killen fattar inte. Han säger att livet går vidare. Ja det vet jag väl, men det tar mer på mig som faktiskt får gå igenom det på ett annat sätt än han. jag e den som blöder, inte han. O se dessa lustiga klumpar komma ut som ser missbildat ut, tar fan på psyket.
Önskar det kunde sluta nu så vi kan försöka på nytt, precis som han sa.
Längtar tills jag blir gravid igen, men de komemr väl ta tid o bara tanken på att det kommer ta lång tid gör mig nedstämd också.
Usch ja.

Ahja, ska avsluta här nu.

Skriver en annan gång.

Sjukling =/

Idag vart vincent sjuk, från 6 i morse till kvällstid.
Han kräktes flera gånger, ville inte äta eller dricka, o han sov mycket. Vi åkte till doctorn men de sa ju typ inget. Nu på kvällen ät han lite potatis, har druckit lite också, och han verkar vara sig själv igen. Känns skönt.

Förresten, såg jag på tv någe dumt. På morgonen, satte jag i gång tv'n, tryckte på knappen för att få upp lista på alla kanaler och vad som e på dom just då, o där är en kanal som heter zone horror. Där ståog det "teleshopping". Jag kunde inte låta bli att skratta, Zone horror - teleshopping! Haha, ahja.

Jag har haft ont idag. Blödit en del. O där är saker ja inte ens vill nämna som gjorde mig ledsen igen. Usch ja.
Jag vill att de ska va över nu.

Ska dricka mitt te, ha en cigg, o bara relaxa lite innan sängdags.

RSS 2.0