God Jul!

GOD JUL O GOTT NYTT AR!

Ja idag ar det Julafton, men har i England firar man jul den 25:e.
Vincent har en massa julklappar fran Anders o Birgitta, och jag har tva fran dom, plus att jag fick klader ocksa.
Vi har kopt alla julklappar utom en, och jag har att kopa till killen ocksa. Inte for att jag vet hur man ska kunna kopa det idag.. men han sa nagot om att hans mamma skulle ut en svang idag o att jag kunde folja med henne da.
Vi ska gora oss i ordning om en stund. Vi ska hamta killens son idag. Hans unge e sa bortskamd, han ska fa en massa julklappar, sadant som jag tycker e onodigt, men men. Nasta sa man blir avundsjuk. Han ska fa Nintendo DSI.
Vincent ska fa en gunghast av mig. Vet inte om han kommer gilla den dock.
Ahja, vet inte va mer jag ska skriva.
Vi har sno har, det tycker jag e kul, nu nar det ar julafton.
Vincent alskar att leka i snon, han forsokte fanga snoflingor med tungan.

Ahja, GOD JUL!

Lan

Ja, da fick jag ta ett lan, en vecka betalt sa att saga, sa nasta vecka far jag gora detsamma igen, tills jag vet nar jag far bidrag, om jag far bidrag. Far jag inga bidrag maste jag ju soka jobb. De sager alla har att det ar svart att fa jobb, ja inte vet jag, men nagot maste jag ju gora.

Forutom det sa har jag stadat hela huset.
Och nu e hans foraldrar ivag, precis som vanligt, o de till o med skrev en lapp till killen att inte braka med mig nar de inte ar hemma, for da blir han utkastad helt enkelt. Sa jag hoppas han forblir lugn.
Ogar vart han knas, tyckte jag va lustig som sjong o va glad, men herre gud det har jag gjort manga ganger, men nej da det hade jag inte sager han. Ja han letar da fel hela tiden. Lika sa va det gnall om att jag hade atit massa kakor vilket inte heller e ovanligt, men tydligen va det konstigt sa han.
Usch hur mycket gnall pallar man?
Och sa hade jag snackar med nagon i WoW, om att laga mat och stada o att jag ville ha mitt eget hus etc, men det va ju ossa fel att gora. For det va ju inte normalt. Men att han snackar om sitt privata liv med andra ar inte samma sak, och hur han skapar nya gubbar o spelar med vissa i spelet o snackar med dom o allt, ar ju som sagt inte samma sak....nehe...
Ahja, bajs pa allt.

han bor fan lita pa mig, jag har ju till o med sagt att ja vill gifta mig, anda tror han inte mig o litar inte pa mig.
Ska jag behova gora mig av med datorn ossa kanske?

Jag ar envis!

Tack for kommentarerna jag far av er allihopa.
Jo jag vet vem, och tack vannen, men du vet hur envis jag ar, jag ska losa detta.
Idag ska jag till Job centre, och se vad hjalp jag kan fa, for jag ringde alla stallen dar jag ansokt om pengar, men det tar ju lang tid for dom att besluta om jag ska fa pengar eller inte, eftersom jag kommer fran ett annat land. Men jag har i alla fall ringt forsakringskassan o de ska skicka ut skriftligt att jag inte far pengar fran sverige, sa det kan ju hjalpa till lite och kanske ga snabbare. Och sa far vi hoppas pa det basta pa job centre. Dar fanns ett lan man kan fa, vid krissituationer, men det ar ju inte sakert jag kan fa det eftersom jag inte vet om jag far pengar sen. Men det ska nog losa sig, envis som jag ar. Haha.
Om inget annat kanske ett jobb? Men da maste nagon passa vincent tills jag far lonen sen blir det dagis for honom. Men som sagt, vanta och se e allt jag kan gora nu, plus att ga till Job centre.
Sa jag kanske skriver igen senare idag nar jag vet mer.

Hemlos?

Ja forst maste jag saga att jag har en ny dator, darfor kan jag inte skriva svenska bokstaver. Killen tog sonder min av ren ilska efter att vi brakat. Jag ringde polisen och dom korde mig till hans syster sa jag fick stanna dar over natten. I lordes kopte han ny dator till mig, som han redan varit pa o repat. Den funkar o sa, men det ar ju synd pa en sa fin ny dator. Det slutade i alla fall med att jag fick stanna hos hans syster.
Sa nu ar man ensam, utan kille, och kommer bli hemlos, typ. Tror att pa mandag, kommer de nog ta mig till ett stalle o placera mig i ett hus, utan mobler, utan mat utan pengar, helt ensam.. dar ska jag bo tills jag far eget hus. Ja ingen tv eller internet da heller.
Jag ser fram emot att fa hus snabbare, men inte pa detta sattet, och defenetivt inte utan nagonting. Sa just nu vet jag inte vad jag ska gora.
Jag e radd och ensam.
Jag e mest ledsen over att han gjorde slut. Jag kan inte ata, inte sova, jag har gratit sa mycket att de kommer nog inga fler tarar. O stackars Vincent. Jag e en hemsk mamma till honom.

Usch allt suger balle just nu. Pallar inget langre.

RSS 2.0